Previous Next

ESPAIS DE LLIURE CIRCULACIÓ 🤸‍♂️⚽🧲🔍🚕🖌️

Els espais de lliure circulació

Els espais de lliure circulació són espais estimulants i d’autoaprenentatge on els infants es poden moure lliurement, escollir en relació als seus interessos i motivacions; esdevenint d'aquesta manera els principals agents del seu aprenentatge.

David Bueno (genetista i divulgador sobre neurociència i educació): "Les emocions són importants per a l'aprenentatge. Qualsevol coneixement que aprenguem és important que porti alguna emoció associada."

Es presenten propostes d'autoaprenentatge que els anima a decidir què volen fer i en quin espai de joc; escollint d'entre les diferents opcions de joc.

 

Els grups I1 troben a l'Espai Descoberta tot un ventall d'estímuls i propostes manipulatives que els convida a viure, a través d'una sèrie de sensacions, diferents tipus d'experiències.

        

A l'Espai Sala els infants poden posar a prova les seves capacitats motrius, prendre consciència d'aquestes i guanyar confiança; fet que els farà sentir cada cop més segurs de si mateixos. 

                   

A l'Espai Natura els infants trobaran propostes a l'aire lliure on la presència d'estímuls naturals com la llum del sol, el vent, el cant dels ocells, la textura de la sorra... entre d'altres oferiran una sèrie d'experiències gratificants i saludables.

  

 

L'Espai Mux-Art convida a treballar amb diferents tipus de materials i textures que els permeten elaborar les seves pròpies creacions pintant, modelant, enganxant... El bressol de l'ART !!!

                         

 

 

                         

 

A l'Espai Caseta-Oficis es representen situacions viscudes a través del joc simbòlic.

       

 

A l'Espai Ciències s'ofereixen activitats manipulatives, de raonament lògico-matemàtic, creatives, de descobriment... que provoquen el plantejament d'hipòtesis, extreure conclusions...

           

 

 

CADA INFANT ÉS EL PROTAGONISTA DEL SEU PROPI APRENENTATGE”

Contacte

C/ Esparraguera, 10 - Barri Camí Fondo

08760 Martorell

Telf: 937 765 182

E-mail: llarinfantstorretes@martorell.cat

 

Horari

De dl. a dv de 8 a 17 hores

Més informació

c/Josep Tarradellas, 11 baixos
(Complex Educatiu)

Telèfon: 937 752 538

Fax: 937 751 644

Feu clic aquí per anar a la web