Arriba el NADAL 🎄🌠

AMBIENT NADALENC A LA LLAR

Al llarg d'aquest mes de desembre les Torretes llueix diferent, gràcies a les mirades dels infants que reflecteixen il·lusió, alegria i ganes de divertir-se.

Tot i que cada dia rebem la visita d'aquests estelets preciosos (les vostres criatures), a més a més el passadís està ben il·luminat d'uns altres estels que heu anat fent de cartolina i amb missatges maquíssims.

 

A les aules els infants estan explorant material nadalenc i descobrint noves possibilitats de joc aprofitant materials reciclats, pols de pell de taronja...

                                 

 

                                 

                           

 

A més fa uns dies va arribar el Tió al nostre pati, el vam trobar amagat sota les fulles seques. Quina gran sorpresa! El vam entrar al nostre vestíbul on el tenim tapat amb una manta i l'alimentem cada dia amb pell de mandarina i taronja. Li cantem, li tirem petons, el mimem... el Tió es veu content i cada dia més gran.

 

 

I la setmana passada vam assistir a un concert de nadales.  Estem molt agraïts als alumnes de 6è de Primària de l'Escola José Echegaray per oferir-nos aquest matí musical. 

                   

Aquesta és la veritable màgia del Nadal, tornar a ser infants!

 

 

Contacte

C/ Esparraguera, 10 - Barri Camí Fondo

08760 Martorell

Telf: 937 765 182

E-mail: llarinfantstorretes@martorell.cat

 

Horari

De dl. a dv de 8 a 17 hores

Més informació

c/Josep Tarradellas, 11 baixos
(Complex Educatiu)

Telèfon: 937 752 538

Fax: 937 751 644

Feu clic aquí per anar a la web